Fotografering + forstørrelse -

Fotografering + forstørrelse -

Pris: 1 990 kr

Veil.pris: 4 400 NOK

Tilbudspris: 1 990 NOK

Du sparer: 2 410 NOK

Produktinformasjon

  • Fotografering i fotostudioet + en valgfri forstørrelse i 40*50 cm. Du kan velge om bildet skal forstørres i Touch, aluminium eller som innrammet bildet. Fotograferingen må gjennomføres innen 1. februar 2018.
  • Fotografering + forstørrelse Produktnummer:
  • http://thomasfoto.com/vare/303Forkortet URL:

Produktbeskrivelse

 

Hos oss kan hele familien fotograferes og vi varier bildene med gruppebilder som far+barn, mor+barn, søsken, søsken singel osv.

Når barna har passert to år har vi erfart at det er smart å gjennomføre fotografering før kl 15:00. Senere enn dette blir barnet ofte fort lei, blir sulten og utålmodig.

Vi fotograferer barna og familien i ulike settinger og med ulike rekvisitter og bakgrunner. Det er mulig med klesskift men for barnas skyld anbefaler vi maks to skift.

Vi har en del rekvisitta som kan benyttes, men om det er noe spesiellt du ønsker å ta med, så går det helt fint. 

Hva er inkludert:
- Fotografering i ca 60 minutter.
- Fotografering med ulike bakrunner og oppsetninger.
- Prøvealbum på nett med egen innlogg. Her ligger det ca 40 bilder fra fotograferingen. Bildene kan disponeres fritt i sosiale medier og for å vise frem til venner og familie. Bildene kan ikke printes ut på egenhånd eller hos andre. Det er heller ikke tillatt å fjerne logo fra bildene.
- Visningstime hvor vi ser på hvilke mulighet man har med bildene. Vi ser på ulike albumløsninger og hvordan bildene kan presenteres på veggen som utskrifter. Vi kan også se på beskjæringsmuligheter og se på bildene i svart/hvit. Visningstimene har vi 2-3 uker etter fotograferingen.

 

Flere produktbilder