Fotografering + 2 høyoppløselige bilder + 5 A4 kalendere -

Fotografering + 2 høyoppløselige bilder + 5 A4 kalendere -

Pris: 1 500 kr

Veil.pris: 4 775 NOK

Tilbudspris: 1 500 NOK

Du sparer: 3 275 NOK

Når kan det passe med fotografering?

1

Produktinformasjon

  • Bilder er perfekte julegaver til venner, familie og selvsagt til dere selv! I denne pakken får du fotografering i studioet + 2 stk høyoppløselig bilder + 5 stk A4 kalendere med bilder fra fotograferingen! I tillegg får du et prøvealbum med ca 40 bilder og mulighet til å kjøpe flotte produkter som album og forstørrelser til en hyggelig julerabatt.
  • Fotojul Produktnummer:
  • http://thomasfoto.com/vare/287Forkortet URL:

Produktbeskrivelse

 

Tilbudet gjelder fotografering i studioet i november og desember 2017.

I tillegg har du mulighet til å benytte deg av følgende tilbud:
- 30% rabatt på alle type forstørrelser (fotopapir, struktur, touch, lerett, innraminger)
- 20% rabatt på alle typer album fra fotograferingen.
- 15% rabatt på julekort

Prisen er lik for alle type fotograferinger (baby, barn, søsken og familie). For å sikre at vi kan levere produktene før jul, bør fotograferingen foregå før 9. desember.

Hva er inkludert:
- Fotografering i 45-60 minutter.
- 2 stk høyoppløselige bilder som du kan disponere fritt (verdi kr 3.000,-). Bildet kan f.eks brukes til å skrive ut egne julekort.
- 5 stk A4 kalendere med bilder fra fotograferingen. Totalt 13 bilder i kalenderen, alle kalendere må være like. (Verdi kr 775,-)
- Fotografering med ulike bakrunner og oppsetninger.
- Prøvealbum på nett med egen innlogg. Her ligger det ca 40 bilder fra fotograferingen. Bildene kan disponeres fritt i sosiale medier og for å vise frem til venner og familie. Bildene kan ikke printes ut på egenhånd eller hos andre. Det er heller ikke tillatt å fjerne THOMASFOTO-logo fra bildene.
- Visningstime hvor vi ser på hvilke mulighet man har med bildene. Vi ser på ulike albumløsninger og hvordan bildene kan presenteres på veggen som utskrifter. Vi kan også se på beskjæringsmuligheter og se på bildene i svart/hvit. Visningstimene har vi ca 1 uke etter fotograferingen.

 

Flere produktbilder