Når du kjøper en vare hos THOMASFOTO fotograferne godtar du samtidig kjøpsvilkårene.

1. Generelt

Avtalen

Avtalen er bindende ved kjøp av varer på thomasfoto.com og i fotostudioet, for kunder og THOMASFOTO fotograferen, med mindre det er feil i produktinformasjonen, priser, bilder, eller i din bestilling, og kunden innså, eller burde ha innsett at det forelå en slik feil.

 

Om våre priser og produkter

Alle priser som er oppgitt er inkludert merverdiavgift. Ved nettkjøp vises den totale kostnaden inklusivt leveringskostnader, før bestillingen er gjennomført.

 

Forbehold om feil

THOMASFOTO fotografene tar forbehold mot skrivefeil, tekniske feil, prisendringer og utsolgte varer. Innholdet på nettsiden kan endres uten forvarsel.

 

Ordrebekreftelse

Når vi har mottatt din bestilling, bekreftes denne ved at du mottar en ordrebekreftelse. Vi oppfordrer våre kunder til å kontrollere at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen.

 

Du må ha fylt 18 år eller ha tillatelse fra en foresatt for å handle på våre nettsider.

 

2. Betalingsvilkår inkl. finansiering

 

A. Debett og kredittkort

I vår nettbutikk kan du handle med VISA eller Mastercard. Betaling med debett eller kredittkort foregår igjennom KLARNA Check out. Når du betaler med kort vil summen reserveres fra din konto. Din konto blir ikke belastet før fotografering er gjennomført og/eller produkter er hentet. 

 

B. Delbetaling og betalingsutsettelse

Med KLARNA har du muligheten til å betale senere eller dele opp betalingen med faste månedsbeløp. Alle renter og gebyrer er fradragsberettiget på selvangivelsen. Velg "KLARNA Check out" som betalingsmiddel på samme måte som kortbetaling eller faktura.

Betalingsutsettlse

Få to måneders betalingsutsettelse for kun kr 39,-

  

Faktura

Vi tilbyr Faktura igjennom KLARNA checkout

  • Fakturagebyr kr 0.
  • Alltid 14 dagers betalingsfrist.
  • Ingen rente eller etableringsgebyr.

Ved søknad om faktura vil KLARNA innhentes kredittopplysninger om søker. Dersom betaling ikke er rettidig, påløper purregebyr iht. gjeldende satser, og forsinkelsesrente i henhold til lov om renter ved forsinket betaling med mer (forsinkelsesrenteloven).

Eksempel: 1 varekjøp à kr 1 000, fakturagebyr kr 0, totalt kr 1 000 o/14 dager.

3. Frakt- og leveringsvilkår

Levering av varer og tjenester

Fotografering foregår i vårt fotostudio i Jernbanegata 12, 1706 Sarpsborg. Om du har valgt utendørs fotografering så avtales lokasjon nærmere.

Bestilte fotoprodukter må hentes i vårt fotostudio i Jernbanegata 12, 1706 Sarpsborg. Vi har mulighet til å sende via Posten. Dette må avtales med THOMASFOTO fotograferene og kan ikke bestilles igjennom nettbutikken.

 

Leveringstid

Små fotoutskrifter og mindre album kan vi levere iløpet av 2-5 arbeidsdager. Større print, album og rammer leverer vi normalt innen 7-14 dager.


4. Angrerett

Ved kjøp av fotografering kan du som kunde angre bestillingen. Man må angre bestillingen 24 timer FØR fotograferingen skal finne sted

Man har ikke angrerett på spesialbestilte produkter. Spesialbestile produkter vil være produkter hvor det er laget et album, print, gaveprodukt, innrammet bilde, forstørrelse hvor det er benyttet bilder fra din fotografering . Man har heller ikke angrerett på spesialbestilte hvor du har lastet opp bilder og bestilt produkter inne kategoriene "Print dine bilder".

Ved kjøp av ferdigproduserte rammer og  fotoutstyr kan man angre kjøpet i henhold til angrerettloven. Det innebærer at du uten grunn kan angre kjøpet inntil 14 dager etter at du mottok varene. Som kunde kan du imidlertid bli ansvarlig for varens reduserte verdi dersom prøving eller testing går utover det som er forsvarlig og nødvendig. Verdireduksjon vil typisk bestå i reparasjonskostnader som skyldes forbrukerens håndtering/bruk av varen utover det som er nødvendig.

Angrerettskjema medfølger når du henter vare(n) du har bestillt

Les angrerettloven her.

 

5. Reklamasjon og service

Ved problemer eller feil ved varer, tar du kontakt med THOMASFOTO fotografene snarest mulig. Vi vil hjelpe deg slik at produktet leveres i forventet tilstand.

Garanti

Garanti og reklamasjonsrett dekker feil som forbrukeren selv ikke står ansvarlig for (fabrikasjonsfeil). 
Garantier gir rettigheter utover de rettighetene du som kunde har etter lovgivningen og varierer i innhold og omfang. En garanti som setter en kortere frist enn forbrukerkjøpslovens reklamasjonsfrist, er ikke i strid med loven hvis den i denne perioden gir deg bedre rettigheter enn det loven gjør. Garantien kan f.eks. omfatte enhver funksjonssvikt uavhengig av om det skyldes uriktig eller unormalt stor bruk fra din side, eller ved at risikoens overgang fra selger til forbruker forlenges utover det som fremgår av gjeldende lovgivning Garantier vil som regel gjelde for en tidsbegrenset periode.

Ved bruktkjøp av fotoutstyr gjelder ingen garanti så lenge noe annet ikke er nevnt i bruktannonsen. Varen selges som den er.

Reklamasjon

Reklamasjoner må skje senest to år etter at du overtok varen(e). Fristen er imidlertid fem år hvis varen(e) er ment å vare vesentlig lenger enn to år

Det er imidlertid ikke en mangel hvis feilen skyldes unormal slitasje eller uriktig bruk - f.eks. at du har brukt den i strid med bruksanvisningen, eller at den har vært utsatt for ytre påvirkning, f.eks. fuktskade. Er det slike årsaker til feilen, har du normalt ikke krav på at selgeren dekker dine omkostninger til f.eks. reparasjon eller omlevering.

THOMASFOTO fotografene har i medhold av forbrukerkjøpslovgivningen rett til to rettingsforsøk for den samme mangelen (avhjelp). Ved tredjegangs innlevering har THOMASFOTO fotografene rett til å undersøke varen for å kunne konstatere at det foreligger en mangel.

Om varen har blitt skadet som følge av en ytre påvirkning (for eksempel støtskade, væskeskade eller normale slitasjeskader) dekkes dette ikke av garanti eller reklamasjonsretten og man må betale for forhåndsundersøkelse og eventuelt for en reparasjon. 

 

Fotograf Thomas Andersen

Jernbanegata 12
1706 Sarpsborg
Tlf: 909 44 714
www.thomasfoto.com

Utskriftsvennlig versjon (åpnes i nytt vindu)